International Association for Falconry and Conservation of Birds of Prey (IAF) blev stiftet i 1968 i Düsseldorf for på verdensplan at varetage falkonerernes interesser over for myndigheder og interesseorganisationer. Nu repræsenterer IAF 47 klubber fra 34 lande med 8.542 medlemmer. 

    

 
British Falconers' Club blev stiftet i 1927 af de overlevende medlemmer fra Old Hawking Club. Klubben har omkring 1.000 medlemmer og er den ældste og langt den største falkonerklub i Storbritannien. Adskillige danske falkonerer er medlemmer af British Falkoners' Club som Overseas members. Klubbens medlemmer modtager den årlige journal "The Falconer" og to "Newsletters". Danske falkonerer deltager jævnligt i field meetings og jagter i England.

 

     

Svenska Falkenerarförbundet blev stiftet den 15. november 1997. 

Forbundets første formand Magnus Wildt samlede i efteråret 1997 en række interesserede personer, der ville forsøge at forbedre falkonerernes situation i Sverige. Det endelige mål er, at jagt med rovfugle i Sverige bliver legaliseret. Der er 15 medlemmer, hveraf har 2 de svenske myndigheders tilladelse til hold af rovfugle. 

På IAF's generalforsamling i 1999 blev SFF optaget som medlem af IAF.

Klubben er midlertidigt nedlagt, og hjemmesiden er ikke aktiv. 

  

 

North American Falconers Association blev stiftet i 1961, for at fremme kommunikationen mellem de amerikanske falkonerer samt udbrede relevant information. NAFA udgiver en årlig Journal og tre nyhedsbreve Hawk Chalk. På deres side er der en omfattende litteraturliste med boganmeldelser.

   

 

The Japan Falconers Association  har til opgave at organisere udførelsen af traditionelt falkoneri i Japan, at undervise falkonerer og at forske i og udbrede videnskabelig information om rovfugle.