The Peregrine Fund

The Peregrine Fund blev stiftet i 1970 af professor i Ornitologi ved Cornell University, Tom Cade. Man var bekymret for, at vandrefalken ville blive udryddet, hvis ikke der blev gjort noget. Det første projekt var at lære at opdrætte falke i fangenskab med udsætning for øje, så man kunne reetablere vandrefalken i USA's østlige stater, hvor den var helt forsvundet og hjælpe den stærkt formindskede bestand i de vestlige stater.

 

 

 

 

 

 

 

  

Archives of American Falconry

Arkivet blev oprettet af The Peregrine Fund i 1986 for at bevare historien om de amerikanske falkonerer, eftersom falkonerer altid har spillet en ledende rolle i bevarelsen af rovfuglene.

  

 

 

 

 

 

Raptor Research Foundation

Raptor Research Foundation er et videnskabeligt selskab stiftet 1966 i USA. Selskabets hovedformål er at indsamle og udbrede videnskabelig information om rovfugle.

Medlemmerne er akademiske forskere, regeringsansatte og andre, der er interesseret i rovfugle. Selskabet er nu en international organisation, der har medlemmer i ca. 50 lande. Selskabet udgiver forskningsresultaterne i The Journal of Raptor Research.